Filter op werkzaamheden en periode

  Selecteer welke werkzaamheden je wilt bekijken. Klik op een icoontje op de kaart voor meer informatie.


  Werkzaamheden

  Kies gemeente

  Kies periode:

  Controleer voor vertrek altijd de werkzaamheden bij u in de buurt

  Gemeente Heerlen

  De gemeente Heerlen is de grootste gemeente in de Oostelijke Mijnstreek. Binnen Heerlen heeft de aanleg van de Buitenring voornamelijk invloed op het stadsdeel Hoensbroek en de rotonde Avantis. In Hoensbroek zal de Buitenring straks veel verkeer weghalen van de Randweg, wat de leefbaarheid in de wijken Mariagewanden en Mariarade zal verbeteren. Ook hebben we hier gewerkt aan het viaduct over de Hommerterweg. Op de grens met Kerkrade is een aansluiting op de rotonde Avantis aangelegd. Het viaduct over de Hommerterweg en de aansluiting op Avantis zijn inmiddels open voor het verkeer. Vooral de aansluiting van Avantis op de Hamstraat in Kerkrade en op de diverse bedrijventerreinen in de buurt, heeft een positief effect op het economisch verkeer.

  Viaduct Hommerterweg

  Deelproject Hommerterweg

  In Heerlen heeft de aanleg van de Buitenring voornamelijk invloed op het stadsdeel Hoensbroek en de rotonde Avantis. In Hoensbroek zal de Buitenring straks veel verkeer weghalen van de Randweg. Dit zal de leefbaarheid in de wijken Mariagewanden en Mariarade, die langs de Randweg liggen, verbeteren. Het viaduct Hommerterweg zorgt voor de aansluiting van het lokale wegennet op de Buitenring.

  Meer informatie

  Aansluiting op Avantis

  Deelproject Avantis

  Binnen Heerlen heeft de aanleg van de Buitenring voornamelijk invloed op het stadsdeel Hoensbroek en op de rotonde Avantis die vlakbij Kerkrade ligt. Bij de rotonde Avantis zorgt de aansluiting op de Buitenring voor een betere bereikbaarheid van de bedrijventerreinen in de buurt en bovendien wordt Duitsland hierdoor makkelijker bereikbaar. Dit heeft een positief effect op het economisch verkeer.

  Meer informatie

  Aanpassing Akerstraat Noord

  Deelproject Akerstraat Noord

  In Hoensbroek haalt de Buitenring straks veel verkeer weg van de Randweg, wat de leefbaarheid in de wijken Mariagewanden en Mariarade verbetert. Ook zal veel verkeer dat nu nog over de Patersweg richting de snelweg in Nuth rijdt, straks gebruikmaken van de Buitenring. Daardoor gaat het verkeer op de Patersweg afnemen. Dit geldt ook voor veel verkeer dat nu gebruikmaakt van de Trichterweg (in Brunssum). Daarom wordt de kruising Akerstraat Noord aangepast aan de nieuwe verkeerssituatie.

  Meer informatie
  • Geen werkzaamheden die vandaag aanvangen
  • Geen werkzaamheden die komende week aanvangen