• Beekdaelen - Nuth

Provincie Limburg en Rijkswaterstaat werken aan de Buitenring Parkstad Limburg en de aansluiting op de A76. Vanwege werkzaamheden is de A76 van vrijdag 24 mei 21.00 uur tot maandag 27 mei 05.00 uur deels gestremd. De rechterrijstrook richting Aken en de afrit 5 Nuth zijn dan dicht. Aannemerscombinatie Buitenring Parkstad Limburg voert de werkzaamheden uit.

Looptijd

vrijdag 24 mei tot maandag 27 mei 2019

Categorie

Weekendwerkzaamheden 24-27 mei
In het weekend van 24-27 mei worden de nieuwe toe- en afrit van de A76 in de rijrichting Aken definitief aangesloten en in gebruik genomen (lees hier meer). Vrijdagnacht wordt de aangepaste rijstrookindeling op de A76 in de rijrichting Aken hersteld naar de oorspronkelijke situatie. Zaterdagnacht wordt asfalt en belijning voor de nieuwe toe- en afrit van de A76 aangebracht. Maandagochtend vóór de ochtendspits worden de nieuwe afrit 5 Nuth komende vanuit Kerensheide en de nieuwe toerit 5 Nuth richting Aken in gebruik genomen.

Omleidingsroute vanuit Kerensheide
In de rijrichting komende vanuit Kerensheide en richting Aken wordt afrit 5 Nuth definitief afgesloten. Verkeer dat gebruik wil maken van afrit 5 Nuth wordt gedurende het weekend omgeleid via afrit 4 Schinnen, de Nieuwe Nutherweg en de Daelderweg (zie situatietekening). Tevens zal in de avond en de nachten de rechter rijstrook van de A76 in de rijrichting Aken afgesloten zijn. De linker rijstrook blijft ter beschikking voor het verkeer.


Situatietekening

In de week voorafgaand aan en de week na de weekendafsluitingen worden de verkeersmaatregelen voorbereid en weer verwijderd. De werkzaamheden vinden plaats buiten de spits. Er geldt een rijstrookafzetting en snelheidsbeperking van 70 km/uur.  

Weersgevoelige werkzaamheden
Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Downloads

Omschrijving Download Format Bestandsgrootte
Situatietekening: Omleidingsroute vanuit Kerensheide PNG 1,4 MB

Ik heb een vraag, idee of klacht

Bel het Serviceloket Provincie via