• Nieuws

    Aangepaste openingstijden informatiecentrum

    Algemeen 30 januari 2019

U heeft het vast al gezien en ervaren, de Buitenring is bijna klaar. De komende tijd zijn wij vooral nog bezig met de aanleg van de aansluiting in Nuth die eind 2019 gereed is. Vanwege het afnemen van de werkzaamheden, hanteren wij vanaf februari aangepaste openingstijden van ons informatiecentrum.

Vanaf februari 2019 is ons informatiecentrum iedere laatste woensdagmiddag van de maand tussen 13:30 en 15:00 uur geopend voor publiek.

Wij staan dan voor u klaar om u van tekst en uitleg te voorzien. Uiteraard beantwoorden we graag uw eventuele vragen. We hebben allerlei foldermateriaal en luchtfoto’s en we kunnen u aan de hand van een 3D model de gehele Buitenring laten zien.

Het turboverkeersplein waarmee de Buitenring straks aansluit op de A76 in Nuth, is nog in aanleg, tóch kunt u er nu al zelf overheen rijden. In ons Informatiecentrum staat een rijsimulator, waarmee u over een deel van deze aansluiting en de Buitenring kunt rijden. U bent van harte welkom om een proefritje te komen maken.

Waar: Industriestraat 2a, 6361 HD Nuth
Wanneer: iedere laatste woensdagmiddag van de maand tussen 13:30 en 15:00 uur


Ik heb een vraag, idee of klacht

Bel het Serviceloket Provincie via