• Nieuws

    Buitenring Spektakel "uitverkocht"

    Algemeen 2 juli 2019

De openingsmanifestatie van de Buitenring op zondag 1 september met een voorstelling van Toneelgroep Maastricht is “uitverkocht”. Inmiddels zijn alle 3500 plaatsen bezet. Wie niet aanwezig kan zijn, kan de voorstelling via L1 volgen.

De voorstelling vindt plaats op de Aansluiting van de Buitenring op de A76 bij Nuth. De theatrale invulling van de opening is in handen van artistiek leider van Toneelgroep Maastricht Servé Hermans. De tekst van de voorstelling is geschreven door Wiel Beijer. De voorstelling is tevens de afsluiting van het Festival Cultura Nova. In het stuk staat de geschiedenis van de nieuwe autoweg centraal.  Regionale omroep L1 zendt de voorstelling uit via haar kanaal. 

De voorstelling begint om 19.00 uur en eindigt om 20.00 uur. Dit is eerder dan aanvankelijk gepland is. Aansluitend vindt de openingshandeling plaats. Het vervroegen van de voorstelling heeft te maken met de opnames die door L1 gemaakt worden.

De openingsmanifestatie van de Buitenring wordt georganiseerd door de Provincie Limburg, Stadsregio Parkstad Limburg, Rijkswaterstaat, Toneelgroep Maastricht, Cultura Nova en IBA Parkstad. Houd de website in de gaten voor actuele informatie.

Ik heb een vraag, idee of klacht

Bel het Serviceloket Provincie via