• Nieuws

  Herstel van geluidsschermen langs de Buitenring

  Algemeen 4 september 2020

Binnenkort start de Aannemerscombinatie met herstelwerkzaamheden aan de betonnen geluidsschermen langs de Buitenring. Het betreft stelwerk en herstelwerk aan alle betonnen schermen. De werkzaamheden starten begin september 2020 en duren tot het eind van dit jaar. De werkzaamheden zijn per gemeente aangegeven op de werkzaamheden kaart. Bijgaand het totaaloverzicht.

 • Van maandag 7 september tot en met woensdag 9 september 2020 worden restwerkzaamheden uitgevoerd aan het geluidsscherm langs de Buitenring ter hoogte van de Ganzepool in Brunssum in de rijrichting Nuth. De werkzaamheden worden uitgevoerd buiten de spits, tussen 09.00 en 16.00 uur. Ter plaatse van de werkzaamheden wordt de rechter rijstrook afgesloten. Verkeer kan de werkzaamheden passeren via de linker rijstrook, waarbij de maximumsnelheid wordt gereduceerd naar 70km/u. De toerit aansluiting Ganzepool richting Nuth blijft beschikbaar.

 

 • Op donderdag 10 september 2020 worden restwerkzaamheden uitgevoerd aan het geluidsscherm langs de toerit aansluiting Hoogstraat in Landgraaf in de rijrichting Brunssum. De werkzaamheden worden uitgevoerd buiten de spits, tussen 09.00 en 16.00 uur. Tijdens de werkzaamheden wordt de toerit aansluiting Hoogstraat richting Brunsum afgesloten. Verkeer dat gebruik wil maken van de toerit wordt omgeleid via de toerit richting Kerkrade en kan omkeren bij aansluiting Gravenweg.

 

 • Van maandag 14 tot en met woensdag 23 september 2020 worden restwerkzaamheden uitgevoerd aan het geluidsscherm langs de toerit aansluiting Naanhof in Heerlen in de rijrichting Brunssum. De werkzaamheden worden uitgevoerd buiten de spits, tussen 09.00 en 16.00 uur. Tijdens de werkzaamheden wordt de toerit aansluiting Naanhof richting Brunsum afgesloten. Verkeer dat gebruik wil maken van de toerit wordt omgeleid via de toerit richting Nuth en kan omkeren bij het turboverkeersplein Nuth. Ook de rechter rijstrook van de Buitenring wordt ter plaatse van de werkzaamheden afgesloten. Verkeer kan de werkzaamheden passeren via de linker rijstrook, waarbij de maximumsnelheid wordt gereduceerd naar 50km/u.

 

 • Op vrijdag 25 september 2020 worden restwerkzaamheden uitgevoerd aan het geluidsscherm langs de Buitenring ter hoogte van Eygelshoven in de rijrichting Landgraaf. De werkzaamheden worden uitgevoerd buiten de spits, tussen 09.00 en 16.00 uur. Ter plaatse van de werkzaamheden wordt de rechter rijstrook afgesloten. Verkeer kan de werkzaamheden passeren via de linker rijstrook, waarbij de maximumsnelheid wordt gereduceerd naar 70km/u. De toerit aansluiting Eygelshoven richting Landgraaf blijft beschikbaar.

 

 • Op vrijdag 28 en dinsdag 29 september 2020 worden restwerkzaamheden uitgevoerd aan het geluidsscherm langs de Buitenring ter hoogte van aansluiting Hoogstraat in Landgraaf in de rijrichting Brunssum. De werkzaamheden worden uitgevoerd buiten de spits, tussen 09.00 en 16.00 uur. Ter plaatse van de werkzaamheden wordt de rechter rijstrook afgesloten. Verkeer kan de werkzaamheden passeren via de linker rijstrook, waarbij de maximumsnelheid wordt gereduceerd naar 70km/u. De toe- en afrit aansluiting Hoogstraat blijven beschikbaar.

 

 • Van maandag 5 oktober tot en met dinsdag 13 oktober 2020 worden restwerkzaamheden uitgevoerd aan het geluidsscherm langs de Buitenring ter hoogte van de Hoogenboschweg/Kattekoelenvijver in Brunssum in de rijrichting Landgraaf. De werkzaamheden worden uitgevoerd buiten de spits, tussen 09.00 en 16.00 uur. Ter plaatse van de werkzaamheden wordt de rechter rijstrook afgesloten. Verkeer kan de werkzaamheden passeren via de linker rijstrook, waarbij de maximumsnelheid wordt gereduceerd naar 70km/u. De toerit aansluiting N274 richting Landgraaf blijft beschikbaar.

 

 • Op woensdag 14 oktober 2020 worden restwerkzaamheden uitgevoerd aan het geluidsscherm langs de Buitenring ter hoogte van de Ganzepool in Brunssum in de rijrichting Landgraaf. De werkzaamheden worden uitgevoerd buiten de spits, tussen 09.00 en 16.00 uur. Ter plaatse van de werkzaamheden wordt de rechter rijstrook afgesloten. Verkeer kan de werkzaamheden passeren via de linker rijstrook, waarbij de maximumsnelheid wordt gereduceerd naar 70km/u.

 

 • Van donderdag 15 tot en met maandag 19 oktober 2020 worden restwerkzaamheden uitgevoerd aan het geluidsscherm langs de Buitenring ter hoogte van de Reeweg in Landgraaf in de rijrichting Kerkrade. De werkzaamheden worden uitgevoerd buiten de spits, tussen 09.00 en 16.00 uur. Ter plaatse van de werkzaamheden wordt de rechter rijstrook afgesloten. Verkeer kan de werkzaamheden passeren via de linker rijstrook, waarbij de maximumsnelheid wordt gereduceerd naar 70km/u. De toerit aansluiting Reeweg richting Kerkrade blijft beschikbaar.

 

 • Van dinsdag 20 tot en met donderdag 22 oktober 2020 worden restwerkzaamheden uitgevoerd aan het geluidsscherm langs de afrit aansluiting Hoogstraat in Landgraaf komende vanuit Brunssum. De werkzaamheden worden uitgevoerd buiten de spits, tussen 09.00 en 16.00 uur. Tijdens de werkzaamheden wordt de afrit aansluiting Hoogstraat komende vanuit Brunssum afgesloten. Er wordt een omleidingsroute ingesteld. Verkeer dat gebruik wil maken van de afrit rijdt door tot aansluiting Gravenweg, keert daar en neemt de afrit Hoogstraat.

 

 • Van vrijdag 23 oktober tot en met dinsdag 10 november 2020 worden restwerkzaamheden uitgevoerd aan het geluidsscherm langs de Buitenring tussen de aansluitingen Hoogstraat en Gravenweg in Landgraaf, in de rijrichting Kerkrade. De werkzaamheden worden uitgevoerd buiten de spits, tussen 09.00 en 16.00 uur. Ter plaatse van de werkzaamheden wordt de rechter rijstrook afgesloten. Verkeer kan de werkzaamheden passeren via de linker rijstrook, waarbij de maximumsnelheid wordt gereduceerd naar 70km/u. Op maandag 9 en dinsdag 10 november 2020 wordt ook de afrit aansluiting Gravenweg komende vanuit Brunssum afgesloten. Er wordt een omleidingsroute ingesteld. Verkeer dat gebruik wil maken van de afrit rijdt door tot aansluiting Eygelshoven, keert daar en neemt de afrit Gravenweg.

 

 • Van vrijdag 13 tot en met woensdag 18 november 2020 worden restwerkzaamheden uitgevoerd aan het geluidsscherm langs de Buitenring ter hoogte van het Vauputsdal in Kerkrade in de rijrichting Avantis. De werkzaamheden worden uitgevoerd buiten de spits, tussen 09.00 en 16.00 uur. Ter plaatse van de werkzaamheden wordt de rechter rijstrook afgesloten. Verkeer kan de werkzaamheden passeren via de linker rijstrook, waarbij de maximumsnelheid wordt gereduceerd naar 70km/u. De toerit aansluiting GaiaZOO richting Avantis blijft beschikbaar.

 

 • Op donderdag 19 en vrijdag 20 november 2020 worden restwerkzaamheden uitgevoerd aan het geluidsscherm langs de afrit aansluiting Allee in Heerlen komende vanuit Nuth. De werkzaamheden worden uitgevoerd buiten de spits, tussen 09.00 en 16.00 uur. Tijdens de werkzaamheden wordt de afrit aansluiting Allee komende vanuit Nuth afgesloten. Er wordt een omleidingsroute ingesteld. Verkeer dat gebruik wil maken van de afrit rijdt door tot aansluiting N276, keert daar en neemt de afrit Allee.

 

 • Van maandag 23 tot en met woensdag 25 november 2020 worden restwerkzaamheden uitgevoerd aan het geluidsscherm langs de toerit aansluiting Allee in Heerlen in de rijrichting Nuth. De werkzaamheden worden uitgevoerd buiten de spits, tussen 09.00 en 16.00 uur. Tijdens de werkzaamheden wordt de toerit aansluiting Allee richting Nuth afgesloten. Verkeer dat gebruik wil maken van de toerit wordt omgeleid via de toerit richting Brunssum en kan omkeren bij aansluiting N276. Ook de rechter rijstrook van de Buitenring wordt ter plaatse van de werkzaamheden afgesloten. Verkeer kan de werkzaamheden passeren via de linker rijstrook, waarbij de maximumsnelheid wordt gereduceerd naar 70km/u.

 

 • Van donderdag 26 tot en met maandag 30 november 2020 worden restwerkzaamheden uitgevoerd aan het geluidsscherm langs de Buitenring ter hoogte van de Hommerterweg in Heerlen in de rijrichting Nuth. De werkzaamheden worden uitgevoerd buiten de spits, tussen 09.00 en 16.00 uur. Ter plaatse van de werkzaamheden wordt de rechter rijstrook afgesloten. Verkeer kan de werkzaamheden passeren via de linker rijstrook, waarbij de maximumsnelheid wordt gereduceerd naar 70km/u. De toerit aansluiting Allee richting Nuth blijft beschikbaar.

Ik heb een vraag, idee of klacht

Bel het Serviceloket Provincie via