• Nieuws

    Ingebruikname kruising Allée/Akerstraat-Noord/Trichterweg

    Algemeen 31 oktober 2019

Vanwege de weersomstandigheden van de afgelopen weken is de openstelling van de kruising Allée/Akerstraat-Noord/Trichterweg met drie dagen uitgesteld. De ingebruikname van het kruispunt bij het Sint-Janscollege staat nu gepland op vrijdag middag 15 november 2019.

In de week van 18 november 2019 worden nog restwerkzaamheden uitgevoerd aan de nieuwe verkeersregelinstallatie. Na afronding daarvan zijn de werkzaamheden als onderdeel van de Buitenring Parkstad Limburg afgerond.

Aansluitend op de ingebruikname van de kruising Allée/Akerstraat-Noord/Trichterweg, start Strukton Civiel met werkzaamheden aan de kruising Hommerterweg. Deze werkzaamheden worden in opdracht van de gemeente Heerlen uitgevoerd. Meer informatie vindt u hier.

Ik heb een vraag, idee of klacht

Bel het Serviceloket Provincie via

De aannemer zal in de week van 6 januari de definitieve verkeerslichten plaatsen op de kruising Allée-Akerstraat-Noord. Om de hinder voor het verkeer te beperken, gebeurt dit in de nachten van woensdag op donderdag, donderdag op vrijdag en vrijdag op zaterdag. De werktijden vinden steeds plaats van 19.00 ’s avonds tot uiterlijk 06.00 ’s ochtends. Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren, worden diverse rijstroken afgesloten. Verkeer dat komt vanaf de Akerstraat-Noord of de Trichterweg en richting de Patersweg, wordt gedurende de werkzaamheden kort omgeleid via de ovatonde Allée.