• Nieuws

    Ingebruikname turboverkeersplein en nieuwe toe- en afrit

    Algemeen 6 september 2019

Provincie Limburg en Rijkswaterstaat leggen de laatste hand aan de Buitenring Parkstad Limburg en de aansluiting op de A76. In het weekend van 27-30 september vinden werkzaamheden plaats en wordt het turboverkeersplein definitief in gebruik genomen. Aannemerscombinatie Buitenring Parkstad Limburg voert de werkzaamheden uit.

Werkzaamheden weekend 27-30 september

In het weekend van 27 t/m 30 september wordt de nieuwe afrit van de A76 in de rijrichting Kerensheide definitief aangesloten. Om ruimte te maken voor de nieuwe afrit, is het noodzakelijk om de bestaande toerit 5 Nuth richting Kerensheide definitief af te sluiten vanaf vrijdagavond 27 september 21.00 uur. De bestaande toerit wordt vrijdagnacht verwijderd. Zaterdagnacht wordt asfalt en belijning voor de nieuwe afrit 5 Nuth komende vanuit Heerlen aangebracht. Zondagnacht wordt geleiderail geplaatst. In de hiervoor genoemde nachten zal de rechter rijstrook van de A76 in de rijrichting Kerensheide afgesloten zijn. De linker rijstrook blijft beschikbaar voor het verkeer.

Omleidingsroute afgesloten toerit 5 Nuth

Verkeer dat gebruik wil maken van toerit 5 Nuth richting Kerensheide wordt omgeleid via de Daelderweg, de Nieuwe Nutherweg en toerit 5 Schinnen (zie bijgevoegd kaartje).

Ingebruikname turboverkeersplein en nieuwe toe- en afrit

Maandagochtend 30 september vóór de ochtendspits wordt het turboverkeersplein, de nieuwe afrit 5 Nuth komende vanuit Heerlen en de nieuwe toerit 5 Nuth richting Kerensheide in gebruik genomen. Vanaf dat moment worden de bestaande afrit 4 Schinnen komende vanuit Kerensheide en de bestaande toerit 4 Schinnen richting Kerensheide definitief afgesloten.

Klik hier voor een volledig overzicht van alle werkzaamheden voorafgaand aan de ingebruikname turboverkeersplein en de nieuwe toe- en afrit.

Ik heb een vraag, idee of klacht

Bel het Serviceloket Provincie via