• Nieuws

    Nieuwe kaart van Parkstad inclusief de Buitenring

    Algemeen 4 september 2019

In een tijd van digitalisering en routeplanners blijkt er nog steeds behoefte te zijn aan een papieren kaart van Parkstad Limburg. De vorige dateert alweer uit 2005. Op die kaart staat de Binnenring nog als een stippellijn en ontbreekt de Buitenring. Tijd dus voor een nieuwe kaart!

Daarom presenteren Stadsregio Parkstad Limburg, de Provincie Limburg en Visit Zuid-Limburg bij de gelegenheid van de opening van de Buitenring Parkstad een nieuwe en actuele kaart, die inwoners en bezoekers van Parkstad Limburg wegwijs maakt in deze regio. Op de kaart is, naast de belangrijke infrastructuur, nadrukkelijk ook aandacht voor de toeristische attracties die Parkstad Limburg biedt. De kaart draagt ertoe bij dat inwoners of bezoekers van Parkstad, nog beter van deze prachtige regio kunnen genieten!

De eerste 15.000 kaarten worden gratis door de Provincie Limburg, Stadsregio Parkstad en Visit Zuid-Limburg aangeboden. De kaarten zijn vanaf donderdag 5 september aanstaande beschikbaar. Inwoners en bezoekers van Parkstad kunnen (maximaal) één gratis kaart per persoon afhalen bij de VVV kantoren in de regio en bij de loketten van de gemeenten Beekdaelen, Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Simpelveld, Voerendaal.

 

Ik heb een vraag, idee of klacht

Bel het Serviceloket Provincie via