• Nieuws

    Ontbijtbijeenkomst met ondernemers in Parkstad Limburg

    Algemeen 8 december 2017

Tijdens een ontbijtbijeenkomst met ondernemers in Parkstad Limburg is vanochtend door gedeputeerde Eric Geurts in GaiaZOO een film gepresenteerd over de economische en toeristische kansen, die de Buitenring biedt.

Eric Geurts nodigde de aanwezige ondernemers uit om die kansen op te pakken en Parkstad Limburg een flinke boost te geven in haar ontwikkeling: “Ik geloof in de kracht van deze regio, om die reden investeren we hier fors in infrastructuur. De mogelijkheden die daardoor ontstaan kunnen alleen door u worden omgezet in zakelijke successen, waardoor er ook meer werkgelegenheid ontstaat. Iets waar dit gebied behoefte aan heeft“.

BTM (Bedrijventerrein Management Parkstad) pleitte voor een gezamenlijke aanpak van de kwaliteit van de bedrijventerreinen, die zichtbaar zijn vanaf de Buitenring.

Enkele andere reacties: “We hebben na de komst van de Buitenring als gemeente meer bedrijfslocaties verkocht dan in de afgelopen twintig jaar”.
“Wij kunnen voor ons bedrijf nu veel makkelijker werknemers werven die in heel Parkstad willen werken, omdat de verbindingen veel sneller en makkelijker zijn.”

Bekijk hier de film: Buitenring Parkstad Economie en Toerisme

Ik heb een vraag, idee of klacht

Bel het Serviceloket Provincie via