• Nieuws

    Verhuizing projectteam Buitenring

    Algemeen 15 februari 2019

U heeft het vast al gezien en ervaren. De Buitenring is bijna klaar. De komende tijd zijn wij vooral nog bezig met de aanleg van de aansluiting in Nuth die eind 2019 gereed is. Aangezien het grootste deel van de Buitenring gereed is, gaan in maart 2019 een aantal dingen veranderen.

Informatiecentrum
Vanaf medio maart 2019 is het projectteam niet meer te bereiken in de bouwkeet in Nuth. De bouwkeet in Nuth wordt namelijk afgebroken. Dit betekent ook dat het informatiecentrum sluit. Het informatiecentrum is woensdag 27 februari 2019 voor de laatste keer geopend van 13.30 – 15.00 uur aan de Industriestraat 2a in Nuth. Daarna kunt u bij vragen mailen en in voorkomende gevallen ook een afspraak met ons maken.

Serviceloket
We blijven wel bereikbaar. Heeft u vragen of wilt u informatie over de werkzaamheden? Dan kunt u mailen naar info@buitenringparkstadlimburg.nl. Het telefoonnummer van het Serviceloket zal in de komende tijd ook gaan wijzigen. Raadpleeg daarom voordat u belt even onze website voor het juiste nummer.

Uiteraard kunt u tot het einde van het project alle vorderingen van de Buitenring blijven volgen via onze Facebookpagina www.facebook.com/BuitenringParkstadLimburg, website www.buitenring.nl en uiteraard via de digitale nieuwsbrief.  

Ik heb een vraag, idee of klacht

Bel het Serviceloket Provincie via