Filter op werkzaamheden en periode

  Selecteer welke werkzaamheden je wilt bekijken. Klik op een icoontje op de kaart voor meer informatie.


  Werkzaamheden

  Kies gemeente

  Kies periode:

  Controleer voor vertrek altijd de werkzaamheden bij u in de buurt

  Gemeente Nuth

  Turboverkeersplein biedt oplossing

  Deelproject Turboverkeersplein

  In de gemeente Nuth liggen enkele belangrijke natuurgebieden die we zoveel mogelijk willen ontzien. Samen met verschillende instanties is gezocht naar oplossingen die het verkeer goed laten doorstromen en die gelijktijdig de natuur beschermen. De gekozen oplossingen zijn: een turboverkeersplein als aansluiting op de A76 en een gedeeltelijke versmalling bij de Schuureikenweg. Bij Vaesrade is de Buitenring iets naar het noorden verplaatst, zodat het Jeugrubbebos wordt ontzien.

  Meer informatie

  Buitenring verdiept bij Vaesrade

  Deelproject Vaesrade

  De Buitenring start of eindigt als het ware in de gemeente Nuth vanwege de aansluiting op de A76. De Buitenring gaat hier langs de woonkern in Vaesrade. Bij de Rozenstraat in Vaesrade ligt de Buitenring verdiept, dit zorgt voor een betere leefbaarheid voor de bewoners. Bij Kathagen wordt een nieuw stuk weg en een nieuw viaduct aangelegd voor het lokale verkeer tussen Nuth en Vaesrade.

  Meer informatie

  Randweg

  Werkzaamheden rondom Nuth

  In de zomer van 2016 zijn we gestart met de werkzaamheden rondom de gemeentes Nuth, Schinnen en Heerlen. Een klein stukje Randweg N298 (van Kathagen tot even voorbij de Naanhof) wordt “omgebouwd” tot Buitenring. Ook is een nieuwe aansluiting gerealiseerd ten noorden van de Naanhof en leggen we de Buitenring verdiept aan in de omgeving van Vaesrade. Een omvangrijke klus, die we in meerdere stappen uitvoeren.

  Meer informatie
  • Geen werkzaamheden die vandaag aanvangen