Filter op werkzaamheden en periode

  Selecteer welke werkzaamheden je wilt bekijken. Klik op een icoontje op de kaart voor meer informatie.


  Werkzaamheden

  Kies gemeente

  Kies periode:

  Controleer voor vertrek altijd de werkzaamheden bij u in de buurt

  Gemeente Schinnen

  Binnen de gemeente Schinnen werken we voornamelijk in Amstenrade aan de Buitenring. In het belang van de omwonenden en het beschermd dorpsgezicht Amstenrade, loopt de Buitenring hier verdiept. Ook hebben we daarom gekozen voor een ovatonde als aansluiting op de Allée en voor een vrij liggend fiets- en voetgangerspad. Dankzij de Buitenring zal er minder sluipverkeer via de dorpskernen gaan. En door het nieuwe turboverkeersplein bij Nuth worden de huidige op- en afritten van Schinnen overbodig, waardoor deze zullen verdwijnen.

  De entree van Amstenrade

  Deelproject Amstenrade

  In Schinnen gaat de verdiepte Buitenring onder de Hommerterweg en de Allée door. Bij de Allée - de ‘entree’ van Amstenrade - is gekozen voor een ovatonde als aansluiting op de Buitenring.

  Meer informatie

  Buitenring verdiept in Amstenrade

  Deelproject Amsternrade

  Binnen de gemeente Schinnen werken we voornamelijk in Amstenrade aan de Buitenring. Hier zorgt de Buitenring voor een snelle verbinding tussen Schinnen en de andere Parkstadgemeentes. In het belang van de omwonenden, de natuur en het beschermd dorpsgezicht Amstenrade, loopt de Buitenring op deze plek verdiept.

  Meer informatie
  • Geen werkzaamheden die vandaag aanvangen
  • Geen werkzaamheden die komende week aanvangen