• Schinnen

Binnenkort start de Aannemerscombinatie Buitenring Parkstad Limburg met de aanleg van de nieuwe toe- en afritten van de A76. Om die reden komt er een vluchtstrookafzetting en wordt afrit 4 Schinnen (komende vanuit zuiden/Heerlen) afgesloten.

Looptijd

dinsdag 10 april 2018 tot donderdag 31 januari 2019

Categorie

Vluchtstrookafzetting en snelheidsbeperking
Voor de aanleg van de nieuwe toe- en afritten op de A76 (zie situatietekening 1) is er vanaf 10 april 2018 tot medio juni 2018 aan beide zijden van de A76 een vluchtstrookafzetting en geldt een snelheidsbeperking van 70 km/u. Gedurende de gehele bouwperiode van de aansluiting is er een snelheidsbeperking van kracht.

Afsluiting afrit 4 Schinnen (komende vanuit zuiden/Heerlen)
Om de nieuwe toerit vanuit de Buitenring naar de A76 te kunnen bouwen, wordt vanaf 10 april 2018 afrit 4 Schinnen komende vanuit zuiden/Heerlen afgesloten. De huidige afgesloten toerit 4 Schinnen richting Heerlen blijft afgesloten. Het verkeer wordt met behulp van gele borden omgeleid via afrit 2 Geleen-Beek en vervolgens A76 toerit 2 Geleen-Beek richting zuiden (zie situatietekening 2).

In het najaar 2018 worden de nieuwe toe- en afritten A76 in gebruik genomen.

De Buitenring Parkstad Limburg, de 26 km lange ringweg die de Stadsregio Parkstad van betere en snellere regionale en internationale verbindingen voorziet, is bijna “rond”. Op dit moment werken we aan het laatste deel, de aansluiting van de Buitenring op de A76 door middel van een turboverkeersplein boven de A76. Dit sluitstuk is afgerond in augustus 2019 en wordt in opdracht van Rijkswaterstaat en de Provincie Limburg door de Aannemerscombinatie Buitenring Parkstad Limburg gebouwd.

Situatietekening 1.

 

 

Situatietekening 2.

De data die wij noemen zijn altijd richtdata. Alle informatie is naar huidige inzichten. Planningen kunnen wijzigen en zijn, onder andere, afhankelijk van weersomstandigheden.

Heeft u vragen aan Rijkswaterstaat, wegbeheerder van de A76, belt u dan met het gratis informatienummer van Rijkswaterstaat: 0800 - 8002. Dit nummer is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur. In het weekend en op feestdagen van 10.00 tot 18.30 uur.

 

Downloads

Omschrijving Download Format Bestandsgrootte
Omleidingsroute afsluiting toe- en afrit Schinnen PNG 520,3 KB

Ik heb een vraag, idee of klacht

Bel ons Serviceloket via telefoonnummer